Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudok bejelentkezni...

Miért nem tudok bejelentkezni chatre?

Figyelt kérdés
Azt írja hogy application blocked by security settings, megnéztem a vírusírtómat de nem találtam olyan beállítást ami ezt blokkolná, persze lehet hogy csak elsiklottam felette, mi lehet a baj?
2014. júl. 6. 18:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Milyen chat? Milyen program? Milyen vírusírtó? Milyen tűzfal? Milyen rendszer?
2014. júl. 6. 18:46
 2/3 A kérdező kommentje:
chat.hu, mi milyen program?, avast 2014, gondolom a tűzfal az windows 7 hez van, és windows 7, remélem ezekután tudsz választ adni ha már megkérdezted
2014. júl. 6. 19:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Megj.: AVAST -ot sokan illetik negatív jelzőkkel. Minden bizonnyal nem véletlenűl... Megsúgom neked, hogy van jobb is. Egyébként (ha jól tudom) az AVAST -nak saját tűzfala (is) van. Azzal is lehetnek gondok, nem csak a Win saját tűzfalával (amit valószínűleg az AVAST kikapcsolt/letíltott vagy akár gajra is vághatta).

Ha IE -t használsz, akkor működnie kellene, ha Chrome -ot (vagy hasonlót) akkor nem fog működni a CHAT.HU

Miért? A CHAT.HU üzemeltetői valamilyen oknál fogva nem csinálták meg (jól) a többi böngészőre a (web)lapot.

Nameg persze kell a JAVA futtatási környezet is hozzá, ha jól emlékszek.

Megj2.: Az IE néhány verziója igen sebezhető. Ha nem vagy biztos a böngésződ sebezhetőségében, akkor használj szeparátort, vagy futtasd virtuális rendszerben, virtuáli környezetben.

2014. júl. 7. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!