SOS! Ma folyamatosan összomilk a Mozilla, de miért? És mit tudok csinálni?
Őszintén megmondom ez engem is nagyon érdekel én azt hittem vírust kaptam mert nekem is azt csinálja nem ír semmit Egyszer csak bumm kilép.
Utána meg jön az ablak ,hogy hiba történt a Mozilla nem tudja helyreállítani a látogatott ablakokat vagy mi...
Melyik verzió van nektek?
Nálam a 3.6 Beta5 van fönt és semmi gond nincs.
A win (főleg xp) frissítések mennek? Mert azt igényli a FF.
De van másik gépen 3.5.6 azzal sincs gond, néha néha előfordul ha már sokminden van megnyitva (15-20 oldal).
Ha már volt ilyen egy másik témában...
Azért kérlek, mert a Mozilla egy kaki. Használj Internet Explorert!
Egyébként meg általában az addonok teszik tönkre a Mozillát. Viszont azok nélkül meg igaz a második mondatom.
Te állat.
Miért akarod rávenni, hogy IE-t használjon???
Csak egyszer nézzél meg egy komolyabb vírustámadási tesztet, hogy a firefox mit ki bír amíg a IE már a leggyatrább vírust átengedi. Persze, kell a jó vírusirtó, de az sem old meg mindent.
1. válaszoló voltam...
Az IE nem vírusirtó :) A Mozilla sem. Vírust nem a használt böngésző miatt kap be az egyszerű júzer, hanem mert hülye és hiszékeny (sorrend lényegtelen).
2009-ben az IE-ben kevesebb hibát találtak és foltoztak, mint a FF-ban. Nem mellesleg az IE8 már jobb, gyorsabb, mint egy hasonló szintre addonozott Mozilla. És ráadásul biztonságosabb is. Persze a "klikkelj ide, hogy végre kapj egy kib@szott vírust" gombra kattintók ellen nem véd. De az ellen egyik sem :)
Az "állat" vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!