Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » D-LINK, mi lehet a probléma?

D-LINK, mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Nem rég vettem, tökéletesen működött mind a mobilon és a gépen is, viszont mikor elutaztam és visszajöttem, már nem akart rá csatlakozni. Probáltam újraindítani de semmi, néztem a neten hogy mikkel lehetne oldani, csak ugye mindnél bekéne lépnem az admin panelbe, ami nem sikerül mert hiába írom be hogy 192.168.0.1. vagy 1.1. nem mükszik mert ugye nem is arról a routerről jön a net ... Mi lehet a gond ?
2014. júl. 5. 20:44
 1/6 anonim ***** válasza:
2014. júl. 5. 21:13
 2/6 A kérdező kommentje:
IP cím:192.168.0.1 Nem add be semmit
2014. júl. 5. 21:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem írtad le, hogy mivel akarsz rá csatlakozni, amit utaztattál. De attól még ez segíthet: Töröld ki az összes mentett wifinevet az eszközből, majd keresd meg a tied, és kapcsolódj rá.
2014. júl. 5. 22:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Laptop és nem veszi észre a wifi jelet ... a telefon most hirtelen jó lett, de egyébként írtam.
2014. júl. 5. 23:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha az előző javaslatom nem válik be, akkor:

Kösd rá a gépet kábellel, és nézd meg, hogy rendben vannak-e a beállításai.

2014. júl. 6. 03:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Nincs LAN Kábel ... Isten igazéból ez nem is az enyém csak egy ismerősömé aki eléggé nem ért az ilyenekhez és elég nehéz így távolból megcsinálni neki. A gép egy wifi jelet sem lát (bár nem tudom a környéken van-e több) és nincsenek is mentett Wifik a gépen ....
2014. júl. 6. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!