Askfm-en hogy lehet névtelenül kérdezni? Csak akkor tudok hogyha van askom?
Nincs askom és kérdezni akartam de azt irta be kell jelentkezni hozza. Akkor most?
Ha regisztralok akkor el tudom rejteni a nevem?
NEM KELL...
Ha valakinek beírod a kérdést,kiírja hogy "Your question has been sent."
Ami alatta van hogy (baloldalt FELAJÁNLJA hogy csinálj egy fiókot "Create Account" és jobb oldalt hogy "Ask other one" azaz kb. 'Új kérdés' vagy 'Másik kérdés'
"Igen egy askos oldal ilyen de másik fajtánál mi a helyzet?"
Mivan?!
Minden Askos profil ugyan úgy lett megírva,egy séma.
Bárhol írsz valamit ezt fogja kidobni ;)
Amennyiben nincs fiókod és nem vagy belépve***
Ne akadékoskodj,nem kell és kész.
na álljon meg a menet egy pillanatra... ask.fm-en lehet regisztráció nélkül és vagy névtelenül kérdezni bár be is lehet állítani hogy ne lehessen, mindenki maga dönti el hogy engedélyezi-e hogy névtelenül kérdezzenek, bár találkoztam olyannal is hogy egy rakat névtelen kérdező kérdezett egy adott személytől, de nekem nem engedett névtelenül... meg van egy bizonyos askfm.hu is ami teljesen más weboldal...
az ilyeneknél ahol nem lehet regisztráció nélkül kérdezni, ott nem tudod elrejteni a neved, de megteheted azt hogy hamis adatokat adsz meg és akkor nem jöhet rá hogy ki vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!