Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » James_mc hogyan szerzett...

James_mc hogyan szerzett 100k+ feliratkozót?

Figyelt kérdés
Én még régen néztem, amikor kb 400 feliratkozója volt, és akkor értelmes volt(legalább is nem volt olyan, mint most) És amikor így havonta jöttek a köszönetmondó videók, mert 10k feliratkozóval több lett neki, elkezdett egyre sz*rabbá válni. És egyszerűen nem értem, hogy miben különb a többi YouTube-osnál. Ugyan azt csinálja, mint egy csomóan mások, és sokan jobban csinálják azt, amit ő.
2014. júl. 4. 13:05
 1/6 anonim válasza:
Nem tudom mindig rohamosan nott a nepszerusege en is kb olyan regota nezem mint te en a mai napig nezem es szeretem legtobbeknek a stilusa tetszett meg gondolom ezert lett ilyen hires.
2014. júl. 4. 13:12
 2/6 anonim ***** válasza:
a feliratkozók számának növekedésével egyenes arányban romlik a minőség ez a legtöbbnél így van..
2014. júl. 4. 15:38
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem simán lehet benne egy kis feliratkozó gyűjtés, én legalábbis nem tartom életképesnek egy huszadrangú gameplay csatorna ekkora népszerűségét. a minőségromlás meg egyébként onnan szokott bekövetkezni, amikor felvállalja, hogy ki is ő, amikor már nem elég az, hogy feltol egy májnkráft videót, így elkezdenek vlogolni...ilyenkor valaki persze azt mondja, hogy így se rossz, de egy csomó ember tök másnak képzelte el, és így már nem is olyan jóarc vagy, már nem úgy nézi utána a videóit, ahogy előtte. nekem is nagyon kevés videós van, akiben nem csalódtam, hiszen szinte a legtöbben privátban kezdték...itt kiemelném például pempit, akinek a paródiavideói nagyon jók voltak, de amióta vlogol, meg 1-2 videóba magát is beszerkeszti...na azok már eröltetettek, és nem jönnek be.
2014. júl. 4. 17:05
 4/6 anonim ***** válasza:
számomra videós akit szeretek nézni egyedül itbárány\szarvas (Bence Drozdik) aki bár néha tölt fel videót élvezhető és érdekes videókat készít.
2014. júl. 4. 18:02
 5/6 anonim válasza:
hát szerintem egy csicska! öcsémet elvittem mc kiállításra és csak az ilyen 10 évesek vagy kisebbek rajongtak érte
2014. aug. 6. 20:57
 6/6 anonim válasza:
Nem tudja senki :D naponta 200 feliratkozókat keres
2014. okt. 6. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!