Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lehetséges, hogy a szolgáltató...

Lehetséges, hogy a szolgáltató úgy cserélte a modemet routerre, hogy nem jött be a lakásba?

Figyelt kérdés

Haza voltam rendelve egy négy órás időtartamra, de nem jött közben a "szerelő". Ezután írtam egy reklamáló emailt, majd jött tőlük (nem az előbbire válaszul, gondolom) egy email, hogy a "megrendelt szolgáltatást üzembehelyezték, mostantól számláznak, stb stb)

Lehet, hogy én vagyok a hülye, de nem kéne a lakáson belül lennie a routernek meg kéne egy hálózati kulcs, stb.. (több laptop van, van amelyiken még az xp fut)

2014. júl. 4. 08:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Szolgáltató?

UPC-nél postázzák a modemet.

2014. júl. 4. 08:37
 2/5 A kérdező kommentje:
modem van, routert igényeltem beszereléssel.
2014. júl. 4. 08:43
 3/5 A kérdező kommentje:
de közben már sikerült elérni őket és várjuk a visszahívást, mert állítólag a tecsnikus lejelentette, hogy minden rendben.
2014. júl. 4. 08:43
 4/5 A kérdező kommentje:
*technikus:)))
2014. júl. 4. 08:50
 5/5 Kálmix ***** válasza:

A kis huncutok! Megpróbáltak átrázni. Még jó hogy utána jártál!

Egyébként a szolgáltatott csomagok közt lehet úgy is váltogatni, hogy távolról átállítják, de ha már időpontot is kértek, hogy be tudjanak menni, akkor ez valami komolyabb művelet kell hogy legyen.

2014. júl. 4. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!