Lehetséges, hogy a szolgáltató úgy cserélte a modemet routerre, hogy nem jött be a lakásba?
Figyelt kérdés
Haza voltam rendelve egy négy órás időtartamra, de nem jött közben a "szerelő". Ezután írtam egy reklamáló emailt, majd jött tőlük (nem az előbbire válaszul, gondolom) egy email, hogy a "megrendelt szolgáltatást üzembehelyezték, mostantól számláznak, stb stb)
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de nem kéne a lakáson belül lennie a routernek meg kéne egy hálózati kulcs, stb.. (több laptop van, van amelyiken még az xp fut)
2014. júl. 4. 08:31
1/5 anonim válasza:
Szolgáltató?
UPC-nél postázzák a modemet.
2/5 A kérdező kommentje:
modem van, routert igényeltem beszereléssel.
2014. júl. 4. 08:43
3/5 A kérdező kommentje:
de közben már sikerült elérni őket és várjuk a visszahívást, mert állítólag a tecsnikus lejelentette, hogy minden rendben.
2014. júl. 4. 08:43
4/5 A kérdező kommentje:
*technikus:)))
2014. júl. 4. 08:50
5/5 Kálmix válasza:
A kis huncutok! Megpróbáltak átrázni. Még jó hogy utána jártál!
Egyébként a szolgáltatott csomagok közt lehet úgy is váltogatni, hogy távolról átállítják, de ha már időpontot is kértek, hogy be tudjanak menni, akkor ez valami komolyabb művelet kell hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!