Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook oldalt hol lehet eladni?

Facebook oldalt hol lehet eladni?

Figyelt kérdés
3700 like, a kulcsszóra rákeresve az első háromban benne van.
2014. júl. 3. 19:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Saját hanyagságomat beismerve, nem olvastam még bele a Facebook szabályzatába, de bármibe mernék fogadni, hogy valahol van benne egy hasonló mondat:

Az általad létrehozott oldalt TILOS pénzért, vagy bármilyen juttatásért cserébe árusítani, átruházni.

2014. júl. 3. 20:44
 2/11 Zsebvirág ***** válasza:
A Vaterán!
2014. júl. 3. 22:59
 3/11 A kérdező kommentje:
Ott az ilyesmik nem mennek.
2014. júl. 3. 23:10
 4/11 anonim ***** válasza:
Azért még egyszer, utoljára felhívom a figyelmed arra, hogy óvatosan az ilyenekkel, mert ez más közegben gyakorlatilag olyan, mint ha torrent oldalról letöltött anyagokat akarnál eladni..
2014. júl. 4. 01:32
 5/11 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Ez azért nem így van. Ez egy remek marketing eszköz.

2014. júl. 4. 10:46
 6/11 anonim ***** válasza:

Marketing eszköznek lehet, hogy remek, de ha csak belegondolsz: törvényes bármi olyan saját tulajdon pénzért történő eladása, amihez ingyen jutottál hozzá? Mert szerintem nem.

Ingyen bemutatóterméket eladhatsz? Baráti körben igen, egyébként "kereskedelmi forgalomba nem hozható/értékesíthető".

Ha tárgyjutalmat nyersz egy nyereményjátékon, jogilag azt se adhatnád el.

2014. júl. 5. 01:26
 7/11 anonim ***** válasza:
Amúgy meg Viktornál érdeklődj Pesten :D
2014. júl. 5. 01:28
 8/11 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne törvényes azt eladni, ami a tiéd? Teljesen mindegy, mennyiért jutottál hozzá, ha a te tulajdonod. Nem értem, honnan jön ez az elmélet.

A gond jelen esetben az, hogy egy FB oldal semmi esetre sem a te tulajdonod. Innentől kezdve nem vagy jogosult "eladni".

2014. júl. 5. 14:33
 9/11 A kérdező kommentje:
Akkor úgy fogalmazok, hogy szerdtném a használati jogát másnak átadni.
2014. júl. 5. 14:54
 10/11 Zsebvirág ***** válasza:

Az odáig oké, de szted ki fog egy Facebook oldalé pénzt adni? :D

Csinálok egy olyan oldalt teljesen ingyen ami Neked is van és kész. Ha kreatív vagyok akkor meg még több likeom lesz mint Neked

2014. júl. 5. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!