Facebook oldalt hol lehet eladni?
Saját hanyagságomat beismerve, nem olvastam még bele a Facebook szabályzatába, de bármibe mernék fogadni, hogy valahol van benne egy hasonló mondat:
Az általad létrehozott oldalt TILOS pénzért, vagy bármilyen juttatásért cserébe árusítani, átruházni.
Utolsó!
Ez azért nem így van. Ez egy remek marketing eszköz.
Marketing eszköznek lehet, hogy remek, de ha csak belegondolsz: törvényes bármi olyan saját tulajdon pénzért történő eladása, amihez ingyen jutottál hozzá? Mert szerintem nem.
Ingyen bemutatóterméket eladhatsz? Baráti körben igen, egyébként "kereskedelmi forgalomba nem hozható/értékesíthető".
Ha tárgyjutalmat nyersz egy nyereményjátékon, jogilag azt se adhatnád el.
Miért ne lenne törvényes azt eladni, ami a tiéd? Teljesen mindegy, mennyiért jutottál hozzá, ha a te tulajdonod. Nem értem, honnan jön ez az elmélet.
A gond jelen esetben az, hogy egy FB oldal semmi esetre sem a te tulajdonod. Innentől kezdve nem vagy jogosult "eladni".
Az odáig oké, de szted ki fog egy Facebook oldalé pénzt adni? :D
Csinálok egy olyan oldalt teljesen ingyen ami Neked is van és kész. Ha kreatív vagyok akkor meg még több likeom lesz mint Neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!