Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Thunderbird exportálás Outlookba?

Thunderbird exportálás Outlookba?

Figyelt kérdés

Thunderbird egy e-mail fiókot a hozzá tartozó levelekkel akarom átvinni Microsoft Office Outlook 2007-be.

Google volt: 4 programot találtam-> mind a 4 fizetős.

Torrenten a crackelt progit nem seedelik...

2014. júl. 3. 12:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Leírok neked egy módszert, amivel minden email kliensből minden email kliensbe át tudod tenni a leveleket.

1. Regisztrálj egy GMail fiókot.

2. Kapcsold be benne az IMAP hozzáférést.

3. A régi kliensben állítsd be az IMAP fiókot.

4. A kliensedben egyszerű egeres húzással másold át a leveleidet a GMail mappáiba. Ez feltölti őket a szerverre.

5. Az új kliensben szintén állítsd be az IMAP-os GMail hozzáférést ugyanazon fiókra.

6. Egyszerű egeres húzással a leveleidet tedd át a GMail mappáiből a helyi mappákba. Ez szépen letölti neked őket.

7. Kész vagy. Lecsatlakozhatsz a GMailről, ha akarsz, akár törölheted is a fiókot.

2014. júl. 3. 12:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Okos!
2014. júl. 3. 17:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Ezzel Pop3 is mehet?
2014. júl. 3. 22:01
 4/4 anonim ***** válasza:
POP3-mal nem tudsz felfelé tölteni szerintem, csak lefelé. De nincs is szükséged rá. Ha mégis úgy gondolod, hogy van, akkor még olvasd át, amit írtam. (Nem sértés, komolyan!)
2014. júl. 3. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!