Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudok kapcsolódni az...

Hogyan tudok kapcsolódni az internetre Win XP-n?

Figyelt kérdés
Otthon van ugye a router és még 2 gép azoknál szépen megy a net. Viszont az XPn egyszerűen nem tudom beállítani, hogy megtalálja a hálózatot és kapcsolódjon rá. Nem értem mi lehet a baj? ha valaki leírná RÉSZLETESEN akár privibe akár ide válaszként hogy hogyan kell létrehozni vagy csak kapcsolódni ehhez a hálózathoz azt megköszönném!

2014. júl. 2. 23:19
 1/2 A kérdező kommentje:
Tárgytalan :D már rájöttem így éjjel :D Szóval aki esetleg hasonlóan amatőr a témában annak elmondom hogy oldottam meg. Ugye van nekem ilyen usb vagy pendrive amivel tudok wifire kapcsolodni. Na ezen a kis izén volt 1 név és verzioszám az alapján itt ezen a laptopon letöltöttem a drivert majd ezt ráraktam egy pendrivera és már csak fel kellett telepiteni az XP-t használó gépre, ott meg már csak a wifi jelszot kellett beírni és már volt is net :)
2014. júl. 3. 00:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Most írtam le egy másik kérdéshez, hogy sokszor kevés információt adtok. Itt van ez az eset is, mint példa. Sehol nem volt szó USB wifi adapterről. Pedig ha lett volna, valaki minden bizonnyal beírja, hogy telepítsd fel a drivert.
2014. júl. 3. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!