Mivel a torrentezésért rengeteg ember kapott többszáz eurós csekket ,hogyha én letöltök egy Ubuntut az eredeti honlapról teljesen ingyenesen azért kaphatok csekket? Hiszen töltöttem le.. vagy a szolgáltató tudni fogja ,hogy ez legálisan lett letöltve?
A letoltott tartalomert buntetnek, nem a torrentezesert. Nem fogsz kapni semmilyen csekket.
2014. júl. 2. 19:41
2/8 anonim válasza:
tök mindegy, hogy honnan töltöd le az ubuntut, mert ingyenes.
2014. júl. 2. 19:50
3/8 anonim válasza:
Kérdés, hogy minek kockáztatni, amikor http-n meg ftp-n keresztül ugyanúgy le tudod tölteni...
2014. júl. 2. 20:15
4/8 anonim válasza:
Az első hozzászólónak van igaza, nem a torrent használatát tiltják, hanem azt, hogy jogvédett anyagokat töltenek le. Nem kell aggódnod, ha Ubuntut szedsz le.
#3: hivatalos oldalról is elérhetőek az Ubuntu torrentek.
2014. júl. 2. 21:37
5/8 anonim válasza:
Ez nem kockáztatás.
A torrentet pont azért találták ki, hogy ne néhány központi szervernek kelljen kiszolgálni sok felhasználót statikus tartalommal.
Ezt a Linux disztribúciók többnyire próbálják kihasználni. Az más kérdés, hogy az emberek fejében a torrent = warez, mert a legtöbb esetben arra használják, de attól még nem az.
2014. júl. 3. 19:37
6/8 anonim válasza:
"Ez nem kockáztatás."
Kivéve, hogy Németországban szó szerint üldözik. Lehet, hogy a szolgáltató feljelenti, elviszik a gépét, meghurcolják, pereskednek, aztán megállapítják, hogy nem csinált semmi rosszat. Szuper, attól még kell ez bárkinek is a nyakába, amikor egy sorral lentebb rá lehet klikkelni a http linkre is?
2014. júl. 3. 19:40
7/8 anonim válasza:
Ha engem meg akarnanak hurcolni meg pereskedni azert mert letoltottem egy legalis, ingyenes linux disztribuciot, olyan karteritesi perrel fenyegetoznek, hogy ketszer meggondolnak mit csinaljanak.
2014. júl. 3. 20:14
8/8 anonim válasza:
A hatóság akkor is feletted áll. Elvisz a rendőr akkor is, ha később kártérítést fizetnek érte, mert tévedés volt. Ellenállni meg nem lehet, mert akkor máris büntethető vagy hatóság elleni erőszakért. De egyébként a semmin vitatkozunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!