Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen oldalak vannak, ahol...

Milyen oldalak vannak, ahol ingyenesen lehetne mobilra hátteret leszedni?

Figyelt kérdés
Tudom hogy már 1000 ilyen kérdés volt, de én most olyan oldalra gondolok, ami olyan háttereket tartalmaz, ami direkt telefonszínekre van szabva. Szóval tényleg szépen jeleníti meg a képet. 240*400-as méretben kéne. Köszönöm szépen =)
2010. jan. 5. 21:02
 1/7 czibles ***** válasza:

letöltesz 1 képet és átméretezed ekkorára az úgy nem jó?

csak mert könyebben találsz akkor és a választék is nagyobb.

2010. jan. 5. 21:12
 2/7 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy vannak tipikus telószínek, amiket gyönyörűen megjelenítenek a telefonok... de a normál képeket nem szépen, szemcsésen és elég rossz minőségben mutatják. ez egy hatalmas érintőképernyőnél nem túl szerencsés =)
2010. jan. 5. 21:20
 3/7 anonim ***** válasza:
mobile9.com
2010. jan. 5. 21:21
 4/7 czibles ***** válasza:

és ha a színminőséget is lerontanád a telefonod képernyőjéhez? akkor már nem lehet semmi baj vele és úgyszintén kibővül a választási lehetőséged.(márha nem találsz a fenti linken olyat ami tetszene). (mondjuk az tény hogy igy nem 2 kattintásból lesz meg a képed amit már tölthetsz is fel a telefonra)

(1.voltam)

2010. jan. 5. 21:48
 5/7 A kérdező kommentje:

a link jó, köszönöm, de ott is csak kb 30ból 1 kép ilyen...

biztos lehet ilyet csinálni, de én elég béna vagyok az ilyenekhez...

2010. jan. 5. 22:14
 6/7 czibles ***** válasza:
Photoshop / Gimpbe is kb 6 kattintásból megvan (3 az átméretezés és 3 a színmélység-állitás) és vannak leirások is mind a kettőhöz, hogyan hogyan is kell csinálni. (nem bonyolult, ha akarod meg tudod tanulni ugy a 3-4. kép után)
2010. jan. 5. 22:24
 7/7 anonim válasza:

[link]

google a barátod.

amúgy zedge.net

2010. jan. 5. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!