Steam nyári akció kártyák eltűnnek holnap?
Figyelt kérdés
Gondoltam felmegy az áruk utána és eladom, de nem tudom mi lesz velük, mert oda van írva,hogy meddig érvényes, az mit jelent?2014. jún. 29. 21:49
1/5 anonim válasza:
Nem fog felmenni, mi értelme lenne utólag? Egyébként nem fognak eltűnni, legalábbis Winter sale kártyáim még vannak.
2/5 A kérdező kommentje:
Mivel limitáltan droppol, így gondoltam felmenne az áruk.
2014. jún. 29. 21:51
3/5 anonim válasza:
Viszont kártyát általában azért vesz az ember, mert szüksége van rá. Ha nem lesz haszna, felesleges megvenni...
4/5 A kérdező kommentje:
Ja, csak ezen az időn belül lehet kirakni a badge-t?
2014. jún. 29. 21:56
5/5 anonim válasza:
Remember, the Summer Adventure trading cards are exclusive to the sale and will disappear on June 30th at 11am PDT. After that, the badge will no longer be craftable!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!