Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ellopták a facebook profilom,...

Ellopták a facebook profilom, hogyan tudom visszaszerezni?

Figyelt kérdés

ma reggel valaki megváltoztatta a facebook jelszavam, utána én ugyan újra visszaváltoztattam, de ő megint megváltoztatta, és azóta nem tudok mit tenni, mivel hiába kérek az email címemre kódot, ha beírom azt írja ki hogy " túl sokszor próbálta, próbálja később" mit jelent az hogy később?!. Mit tegyek? Esetleg van valamilyen facebook ügyfélszolgálat hogy bejelenthessem a lopást, és tegyenek valamit.?

várom mielőbbi válaszaitokat, ötleteiteket!

#Facebook #profil lopás
2014. jún. 27. 10:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem az e-mailedre tud belépni. És ő is csak kért egy új jelszót, miután megváltoztattad.

Tehát:

1. Változtasd meg valami jó erősre (kisbetű, nagybetű, szám, esetleg írásjel) az e-mail címed jelszavát.

2. Mondjuk holnap vagy pár óra múlva kérj új jelszót Facebookon. Aztán azt is változtasd meg valami jó erősre, de eltérőre!

2014. jún. 27. 10:43
 2/6 anonim ***** válasza:
e-mail fiókod* így helyesebb talán
2014. jún. 27. 10:43
 3/6 edemmester ***** válasza:
Várj türelemmel, esetleg írj a supportnak, és mielőtt legközelebb lenyúlnák, telefonos megerősítés be, 3-5 bizalmi kapcsolat beállít, és legközelebb minden rendben lesz. Persze az sem biztos hogy a support hamarabb visszaír mint hogy új jelszót kérhetnél, de azért egy próbát megér.
2014. jún. 27. 10:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Egyesek moegpróbálják kitalálni mások jelszavait: kipróbálnak 10-20 lehetőséget. Ez ellen a weboldalak úgy védeketnek, hogy 3-5 tippelés után "lezárnak" és egy-két órán át nem hagyják az adott felhasználót belépni, illetve a tolvalyt tovább tippelgetni.

Szerintem a " túl sokszor próbálta, próbálja később" üzenet erre utal.

Azt nem tudom, hogy van-e facebook ügyfélszolgálat, de ha más is megszerzi a jelszód, akkor nem elég új jelszót megadni, hanem az összes biztonsági beállítást át kell nézni.

Lehet, hogy a tolvaly beállított egy biztonsági kérdést, vagy másodlagos email címet aminek segítségével bármikor újra átírhatja a jleszavad.

2014. jún. 27. 11:03
 5/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat ,próbálgatok majd,most jelenleg várok.

Valamint még annyi hogy a bizalmi kapcsolataim is megváltoztatta különböző ismerőseimre, ez neki miért jo?

2014. jún. 27. 11:18
 6/6 edemmester ***** válasza:
Azért jó ez neki, mert evvel bármikor beléphet a fiókodba gond nélkül. Ez a funkció arra van, hogy itt ugye megadhatsz 3-5 embert. Ha elfelejted a jelszavad, akkor azt mondhatod, hogy te nem férsz hozzá az email címedhez, ekkor pedig a 3-5 bizalmi kapcsolatodból 3-at el kell érned, és meg kell őket kérned, hogy látogassanak el egy adott webhelyre, ott ők látnak egy kódot. 3 bizalmi kapcsolatodtól kérned kell egy-egy kódot, és ezek megadásával jelszó nélkül be tudsz jelentkezni a fiókodba. Ezért nem szabad elmondani illetékteleneknek, hogy ki ez a 3-5 személy, és ezért kell jól megválasztani őket. Ha baj van akkor hasznos lehet, de ha ész nélkül használja az ember, akkor könnyen feltörhetik ezen keresztül.
2014. jún. 27. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!