Ellopták a facebook profilom, hogyan tudom visszaszerezni?
ma reggel valaki megváltoztatta a facebook jelszavam, utána én ugyan újra visszaváltoztattam, de ő megint megváltoztatta, és azóta nem tudok mit tenni, mivel hiába kérek az email címemre kódot, ha beírom azt írja ki hogy " túl sokszor próbálta, próbálja később" mit jelent az hogy később?!. Mit tegyek? Esetleg van valamilyen facebook ügyfélszolgálat hogy bejelenthessem a lopást, és tegyenek valamit.?
várom mielőbbi válaszaitokat, ötleteiteket!
Szerintem az e-mailedre tud belépni. És ő is csak kért egy új jelszót, miután megváltoztattad.
Tehát:
1. Változtasd meg valami jó erősre (kisbetű, nagybetű, szám, esetleg írásjel) az e-mail címed jelszavát.
2. Mondjuk holnap vagy pár óra múlva kérj új jelszót Facebookon. Aztán azt is változtasd meg valami jó erősre, de eltérőre!
Egyesek moegpróbálják kitalálni mások jelszavait: kipróbálnak 10-20 lehetőséget. Ez ellen a weboldalak úgy védeketnek, hogy 3-5 tippelés után "lezárnak" és egy-két órán át nem hagyják az adott felhasználót belépni, illetve a tolvalyt tovább tippelgetni.
Szerintem a " túl sokszor próbálta, próbálja később" üzenet erre utal.
Azt nem tudom, hogy van-e facebook ügyfélszolgálat, de ha más is megszerzi a jelszód, akkor nem elég új jelszót megadni, hanem az összes biztonsági beállítást át kell nézni.
Lehet, hogy a tolvaly beállított egy biztonsági kérdést, vagy másodlagos email címet aminek segítségével bármikor újra átírhatja a jleszavad.
köszönöm a válaszokat ,próbálgatok majd,most jelenleg várok.
Valamint még annyi hogy a bizalmi kapcsolataim is megváltoztatta különböző ismerőseimre, ez neki miért jo?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!