Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Steam miért von le plusz...

A Steam miért von le plusz összeget?

Figyelt kérdés

Steamon feltöltöttem a pénztárcámat, és pluszba levontak kb 500Ft összegű eurót. De ha vásárolok direktbe akk nem vonnak le.

Amúgy ez mit jelent ?

Add meg mindkét felhatalmazás pontos összegeit:

(A függő felhatalmazások megnézéséhez lépj kapcsolatba pénzintézeteddel, vagy nézd meg számládat online.

Nem enged emiatt vásárolni a piacon.(OTP JUNIOR-om van)

2014. jún. 26. 15:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem utalási költség volt?

Ha euróban utaltál, akkor asszem még több is az a költség...

2014. jún. 26. 15:49
 2/5 A kérdező kommentje:
De ha direktbe veszem meg steamen a játékot akkor nem von le.De ha feltöltök pénzt a pénztárcámra akkor igen?
2014. jún. 26. 15:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Amikor veszel, az nem tudom, hogy működik...

De feltölteni gondolom úgy kell, hogy adott bankszámlára adott közleménnyel kell utalni, ugye?

Ha így van, akkor az normális utalásnak számít, tehát annak költségei vannak.

2014. jún. 26. 16:05
 4/5 anonim ***** válasza:
+ ha euróban utalsz, akkor átváltási költség is van talán, de ezt még nem próbáltam...
2014. jún. 26. 16:06
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem az OTP direk-en utalok , hanem a steam felületén.

Az úgy szokott történni ,hogy levonja az összeget + 1 vagy 2 levonást kapok ami idegesít kb 500ft

2014. jún. 26. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!