Hogyan legyen a google a firefoxban az alapértelmezett?
Korábbi kérdésekre többen írtatok javaslatokat, amiket én mind megcsináltam mégsem változott semmi.
"címsorba about:config
,majd ígérd meg, hogy óvatos leszel.
Ezután a keresőmezőbe a konfiglapon írd be "search" (vagy akár magát a kulcs nevét) és állítsd be a paramétereket"
Na én a létező összes helyen átírtam mindent a google-ra, mégis az ask-kal keres, ha a címsorból keresek. Miután hosszú ideig kínlódtam vele és már átnéztem az összes beállítási lehetőséget is, elegem lett és végül újratelepítettem a firefoxot. Ez megoldotta a problémát, mivel előtte úgy töröltem, hogy a személyes beállításokkal együtt. Csakhogy kis idő múlva megint ugyanígy jártam szintén az ask keresővel, és újra neki estem megkeresni a probléma gyökerét, de továbbra sem találom.
Szerintetek ez hogy lehet? Az about:config beírása után már mindenhol kitöröltem az ask-et és googlere módosítottam.
Köszönöm megpróbálom, bár ezzel az erővel már mindegy, ha firefoxot rakom újra, sőt már eddig is egyszerűbb lett volna, de nagyon idegesít, hogy nem tudom megcsinálni, és csak egyszer kell rájönni, legközelebb hamar menne.
A másik gondom pont az ask állandó települése, pedig nem telepítem soha. Amikor telepítek egy új programot mindig odafigyelek, hogy ne legyen kipipálva a kereső módosítása valami másra, de ez az ask valahogy mindig települ. Valaszínüleg valami automatikus frissítéssel együtt jön le, de nem tudom hogy melyikkel. Javával szokott jönni azt tudom (meg a linkedet követve is láttam), de tényleg mindig kiveszem a pipát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!