Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook-on miért van így?

Facebook-on miért van így?

Figyelt kérdés

Én szeretem a régészetet, világűrt, retrót. Egyik ismerősöm sem szereti ezeket. Ők a pankrációért vannak oda, én meg azt nem szeretem.

sok régészet, retró klubban vagyok bent, és ha válaszolok ott ismeretleneknek, vagy beleszólok egy vitába, nem nagyon foglalkoznak idegenekkel. Ugyanolyan, mintha segítséget kérnék egy külfölditől, aki nem ír vissza. Vagy csak annyit ír: Igen. Yes.

Az ismeretlen úgy van vele, minek válaszoljak ismeretlennek, mikor neki van 500 ismerőse és azokkal remekül el vannak.

2014. jún. 24. 23:35
 1/1 I.B.T. válasza:
Talán nem a facen kellene klubbokba járni hanem a valóságban. Tudod ott nem csak egy profil kép vagy egy nicknévvel. Talán próbálj meg olyan körbe járogatni, akár iskolán belül is ahol érdemben hozzá tudsz szólni a dolgokhoz. Akkor érdemben fognak neked is válaszolni. Facebook? Ugyanmár.. Nekem is van mégis ha ismerkedni vagy csak beszélgetni akarok nem oda járok....
2014. jún. 25. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!