Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hová kerülnek azok a fájlok a...

Hová kerülnek azok a fájlok a számítógépen, amiket a neten flashlejátszókkal nézek?

Figyelt kérdés
Mert ugye pl a YouTube videók is letöltődnek a merevlemezre .flv formátumban és amíg nem törlöd az ideiglenes fájlokat, meg is maradnak. Arra lennék kiváncsi, hogy hol van ez a temporary mappa a gépen.
2010. jan. 4. 15:40
 1/2 anonim ***** válasza:
76%
nem tuti de szerintem csak a ram-ba íródnak fel pár percre. pl: nézz egy hosszabb videót mondjuk 10 perceset ésnézd meg előtte mennyi ramot használ a gép és nézd meg utána is ha 20-50 mb változás van akk sztem igazam van és a ramban vannak a cuccok, de közben ne nyiss meg semmit mert akkor változik a felhasznált ram értéke. nem tuti de sztem vhogy így van :D
2010. jan. 4. 15:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Internet Explorer --> Internetbeállítások --> [link] (Temporary Internet Files a neve, de nem találom a C: meghajtón, csak így tudom elővarázsolni.)
2010. jan. 8. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!