Miért írja ki pár torrentemnél, hogy arány: nincs, amikor mindennap seedelem?
Figyelt kérdés
Már a legtöbbnél 0,304 meg ilyesmi, de 3 torrentemnél ( amit már vagy két hete seedelek ) csak folyamatosan nincs arány-t ír ki.2014. jún. 23. 15:20
1/4 anonim válasza:
Biztos, hogy seedelted (tehát valakinek töltöttél is fel), vagy csak ment a torrent és senki sem kapcsolódott hozzád?
2/4 A kérdező kommentje:
Biztos, seedelek, még mindig. Ki is írja Ncore, hogy Status: seedelés
2014. jún. 23. 15:38
3/4 anonim válasza:
Az, hogy kész vagy seedelni, seedeled, nem jelenti azt, hogy fel is töltesz. Ha pedig nem töltesz fel, nem javul az arányod. Ha még semmit sem töltöttél fel, akkor nincs arányod, pontosabban 0...
Általában azért nem tudsz feltölteni, mert mások gyorsabban töltenek fel nálad, és ezért tőlük töltenek a letöltők...
4/4 Gábor_79 válasza:
Erre én is kíváncsi lennék. Ugyanis van több ilyen torrentem, valamelyikből már 1 GB-ot fel is töltöttem, ami a negyede. Pedig vannak ezeknél régebbi torrentek, amihez tartozik arány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!