Szeretnek az interneten egy radiot elinditani de mi szukseges hozza milyen iratok stb es h megeri e ?
2010. jan. 3. 17:51
1/5 anonim válasza:
Hát...azt te tudod hogy neked megéri-e.Lefoglalja az időd,fogyasztod az áramot...ezt nem mi kell megválaszoljuk.Ilyen csufli rádióra gondolsz amit akárki csinálhat,vagy egy komoly hírnevesre?Én egyszer próbáltam üzemeltetni agy mirc csatorna rádióját,az winamp shoutcast-es volt vagy mi.Keress rá.
2010. jan. 3. 23:12
2/5 A kérdező kommentje:
egy torrentoldalhoz kell ott kellene inditani radiot nem vilaghiru lesz csak ott fog menni
de nem kell szerzodes vagy ilyesmi valakivel adoilleteket fizetni vagy ilyesmi
3man vagyunk a radioban akik el szeretnenk kezdeni s volna ra ido minden ezert akarnam
2010. jan. 4. 17:03
3/5 anonim válasza:
Hát én annyit mondok NEM KELL!
körülbelül 6 olyan nagyobb torrentoldalt ismerek ahol van rádió minden pillanatban úgy 600-1000 ember online az oldalon és van ,hogy 3-4 ember hallgatja a rádiót.A torrent oldalon viszont mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő zenét és hallgatja azt.
Íratok szerintem a zeneszolgatatásért kellene fizetni akkor megéri=Nem nem éri meg neked ebből nem lesz pénz csak ha hirdetsz ha pedig hirdetsz kereskedelmi rádió vagy ha kereskedelmi rádió vagy akkor évente 150M? a hírközlési felügyeleté .
2010. jan. 6. 16:57
4/5 anonim válasza:
Szia. Igaz a kérdés kiírása óta eltelt 5 év, de azért leírom.:D Sajnos igaza van az előttem szólóknak. 2 éve van online rádióm, igazából nem nehéz megcsinálni (kb.25-30 perc). Csak a jogdíjaknál kezdődnek a gondok. Magyarországon NEM illegális a letöltést, de ahhoz hogy legálisan letölts, meg kell fizetni egy üres adathordozói díjat. Ha ez megvan, akkor a MAHASZ-tól engedély kell, hogy elindíthasd a rádiód, illetve nagyon sok pénz :) Pontosan nem tudok konkrétumot mondani, de azt tudom hogy kb. 440 ft-ot kell fizetni (ami már tartalmazza az áfát) zenénként Magához a rádió elindításához elég 1 program, meg egy regisztráció egy weboldalra. Ha még mindig érdekel írj bátran privit :) ;) Bárkinek a segítségére leszek, ha ír. :)
2015. aug. 31. 03:50
5/5 anonim válasza:
Előző vagyok, ajánlom figyelmedbe, ha komolyabban akarsz vele foglalkozni: [link]
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!