Új vírus lenne ami a google chromet támadja?
Figyelt kérdés
Egyre több reklám de minden oldalon az összesen bármit is nyitok meg és amikor a címsorba keresek akkor nem is keres rá fehérség és annyi.A felugró ablakok is tíltva vannak ki is írja hogy felugró ablak blokkolva de mégsem blokkolja.másnál is van ez?2014. jún. 19. 09:26
1/6 anonim válasza:
Ideg, lehet nemkívánatos program. Takaríts!
3/6 anonim válasza:
Vezérlőpult -> programok eltávolítása
Itt keresgélj nekem is volt ilyen, és találtam 3 ilyen reklámcsináló sunyi programot, ami v.mivel rátelepült
4/6 A kérdező kommentje:
már egy csomó mindent letöröltem de így sem javult a helyzet megőrülök bárhova katintok itt is reklám valmami vén rib... meg valami online játék ezért nem akarok rendszert rakni már egy rahedli vírus irtót is próbáltam
2014. jún. 21. 11:24
5/6 A kérdező kommentje:
rendszerakás megoldotta vigyázatok az online filmes oldalakkal
2014. jún. 24. 22:30
6/6 lustig válasza:
nekem mostanában a nod32 jelez a moovie-n, eddig ilyen nem volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!