Google elérhetetlen?
Következő a problémám:
Időnként (jól kezdődik, de tényleg nem tudom mihez kötni) elérhetetlen a google domain és az összes szolgáltatása.
A többi oldal rendesen működik, dns van, nslookup is megadja az eredményt (google-re is).
Ha a google ip címét írom a böngészőbe, akkor az is működik, egyébként nem.
OS - linux
"Ha már linuxos vagy"
Nem tudom, ez mit jelent, és hogy honnan veszed.
Egyébként Mint 17.
"Addig bingezz."
Biztos figyelmesen olvastál, de ha nem: ip-vel működik.
:D
Hát egy nap max 2x jön elő, most használjam egész nap a live cdt?
Egyébként viszonylag friss installal is csinálta, még egy chrome volt fent, meg vlc.
Honnan veszem, hogy linuxos vagy? "OS - linux"
Miért ajánlom a binget? Mert az épp elérhető számodra ip nélkül is, és te azért reklamálsz, mert a google nem. A szolgáltatóknál néha előfordul ilyesmi. Főleg nonameknél. UPC-nél is. Vagy vársz, vagy, ha 3 nap múlva sem jobb, megnézheted a routered configját.
Jó, akkor tisztázzuk:
A hálózaton az enyémen kívül 4 számítógép van, 1 linux, 3 windowsos gép. Mindegyiken működik minden. Ezen is működött mindig. Mint 16 és Mint 17 alatt kezdte el ezt csinálni. A másik linuxos gép debianos, és azzal sincs semmi baj. Semmi baj sincs továbbá a szolgáltatóval, sosem volt, és a routernek sincsen semmi baja, sosem volt. Amikor itt jelentkezik a probléma, akkor a többi gépen nem.
Reboot azonnal megoldja (csak ennek a gépnek kell, se a routernek, se semminek).
Elég világos voltam?
Igen, bár nem értem, hogy miért nem lehetett ezt mindjárt a kérdésben megtenni.
Ha terminalba beírod, hogy ping google.com, mi történik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!