Hogy töltsek videót YouTube-ra ekkora minőségromlás nélkül?
Nem tudok mondani, de ők sem fognak tudni (szerintem). gépen mindig jobb a minőség mint flash lejátszóval.
Amúgy megnéztem a videót, 720p ra állítvan nem látom annyira kockásnak a videót ahol 360p -ben igen. A többire amire átkonvertálta lehet rosszul csinálta meg (ezzel nem igazán tudsz mit tenni).
A másik. Akkor szokott előfordulni mikor felvételkor elfogy a memória, hogy kockásodik. A felvevő program beállításaiban állítsd tömörítettlen videoformátumra, így kevesebb memóriát ígényel, mint mikor a játék + felvétel közben még tömörítenie is kell.
Mivel vetted fel? Én a kissebb erőforrás ígény miatt a hypercam3 -at használom és a beállításaiban lehet megadni, hogy ne tömörítse. Így a lehető lejobb minőségben veszi fel és nem terheli agyon a gépet, csak nagyon nagy lesz a fájl. Viszont ebből lehet dolgozni és minden módosításnál (kódolásnál) elvész a minőségből, ezért szükséges a tömöriíettlen forrásvideó a további szerkesztéshez:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!