Úgy is ki lehet tenni valamit a Facebook-ra ha nem vagyok bejelentkezve?
Figyelt kérdés
Múltkor több mint egy hétig nem voltam fent mert nem szeretem. Erre belépek és látom hogy kitettem valamit amit nem is akartam (egy újságcikk volt). Nem is akartam kitenni egyáltalán és nem is voltam bejelentkezve ezért nem értem hogy ez hogyan történhetett. Már ott tartok hogy nem is merek netezni nehogy kitegyek valami személyesebb dolgot. Veletek is volt már ilyen?2014. jún. 17. 12:50
1/2 anonim válasza:
lehet hogy engedélyezted hogy valamilyen app adatokat írjon ki a nevedbe . mint pl a bien.hu
2/2 Lajos54 válasza:
A böngésződben a sütik között el vannak mentve a facebookra vonatkozó alapadataid. Amikor egy olyan oldalra fellépsz, ahol lehet "Tetszik"-re kattintani (sőt némelyiknél nem is kell), "kifigyeli" hogy facebook tag vagy. Ha kattintasz, akkor azt megosztja a facebook profilodban (üzenőfaladon) is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!