Nem tudom telepíteni a HP laptopomra a Broadcom wifi adaptert. A vezetékes net működik. Mit tehetek? Egyik napról a másikra ment tökre a program.
Figyelt kérdés
2014. jún. 16. 12:47
1/13 anonim válasza:
Biztos, hogy a megfelelőt próbálod telepíteni?
2/13 A kérdező kommentje:
Broadcom 802.11g volt rajta, valószínűleg ott szúrtam el, hogy letöröltem a rosszat (felkiáltójel volt mellette) és utána próbáltam netről letölteni ugyan azt... nem értek a szám.tech-hez. Azóta minden félét próbáltam telepíteni de az eszközkezelőben nem jelenik meg a hálózati kártyáknál. Vagy nem is tudom telepíteni mert hibát ír ki. A Windows saját telepítője azt írja, hogy MUI fájl hiányzik...
2014. jún. 16. 13:15
3/13 anonim válasza:
Írd le a laptopod pontos típusát, és segítek megkeresni.
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm előre is a türelmed! HP Compaq 6910p, Win 7 Prof.
2014. jún. 16. 13:27
5/13 anonim válasza:
Remélem, jó lesz a link, elég csúnya...
Nekem angolul jelenik meg (neked lehet, hogy magyar lesz...), de közép tájon van egy DOWNLOAD gomb, azt kellene megnyomni.
6/13 pinkpancser válasza:
7/13 A kérdező kommentje:
13:39
A telepítés nem folytatható, BASS_REL_5_6 828 hiba... Mindnél ezt írja, rengeteg félét próbáltam már ilyen oldalról felrakni. Ez sem sikerült:/
2014. jún. 16. 15:11
8/13 anonim válasza:
Nem volt kikapcsolva a wifi, miközben telepíteni próbáltad?
9/13 A kérdező kommentje:
Hasonlót olvastam neten, megpróbáltam úgy, hogy közben a vezeték nélküli hálózatok engedélyezve vannak (kék antenna világít), de úgy sem jó
2014. jún. 16. 15:37
10/13 anonim válasza:
Egy számítógép újraindítást próbálj meg esetleg...
De kezdek kifogyni az ötletekből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!