Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudok embereket elrejte...

Ashara kérdése:

Hogyan tudok embereket elrejteni a chatemről?

Figyelt kérdés
Tudom, kicsit hülye kérdés. Az engem nem érdekel, ha ők látják, hogy én online vagyok, de én őket nem akarom. Van pár ember, akikkel sokat beszélgettem, és a favoritok közé is berakta őket, de meg akarom állni, hogy többször rájuk írjak, viszont így elég nehéz. Azt akarom, hogy az FB ne mutassa őket többet a chat-listámon, ha az online állapotukat se mutatja, az talán még jobb. Múltkor hallottam valakitől, hogy ő tudott ilyet csinálni, szóval reménykedek, hogy nem zöldségeket beszélt...

2014. jún. 16. 11:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Ki tudod kapcsolni bizonyos emberek számára a chatet, akkor nem látod őket viszont ők se fognak téged látni online.

Rámész a chat beállításokra, majd az első résznél elkezded bepötyögni azokat a személyeket, akiket nem szeretnél látni.

2014. jún. 16. 11:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, azóta már rájöttem :$ De köszönöm szépen a hasznos választ ^^
2014. jún. 17. 00:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem fog látni de én már észre vettem hogy a telon a messenger mindig azt írja ki hogy 1perce volt fent és abból tudom hogy csak ki van kapcsolva a chatje.
2014. jún. 17. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!