Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Véletlenül +1eztem valamit....

Véletlenül +1eztem valamit. Vissza lehet vonni?

Figyelt kérdés
Olvasgattam egy oldalt és tetszett, facebookon likeolni akartam, de a google+ sz@rja erőszakoskodott és véletlenül +1eztem. Vissza lehet valahogy vonni?

2014. jún. 15. 12:58
 1/8 anonim ***** válasza:

mi a bánat az a +1eztem?

Megegyeztem?

2014. jún. 15. 13:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, úgy, hogy újra rákattintasz.
2014. jún. 15. 13:33
 3/8 A kérdező kommentje:

Első: a "pluszegy" az a google plusznak a "like"-ja, csak senki nem használja a google pluszt ( [link] )

Második: megpróbáltam, de akkor kijön egy ablak, hogy mondjak el róla valamit a barátaimnak és nem vonja vissza :/

2014. jún. 15. 14:49
 4/8 anonim ***** válasza:

te ilyen kamu oldalakat olvasol? (kevés Magyarországon a Google+ felhasználó :DD)

[link]

és el is hiszed a benne leírtakat? (Szerelők jönnek, kötelező beengedni őket, Big-Brother-t csinálnak a házadból :DD)

hány éves vagy kisfiam?

Nem mindegy már ,hogy lájkoltad-e +1ezéssel vagy sem? Ha senki sem látja, senki sem használja a Google+-t akkor nem is érdekes, senki sem fogja tudni :D

Ha pedig igaz amit a hivatalos értékelésnél is írnak a Google+ -ról:

Látogatószám 400 millió

(100 millió havi aktivitás; Szept 2012)

akkor 400 millió ember fogja látni a +1-ezésed :D

Csak mellékesen jegyzem meg csak Magyarország népessége majdnem 10 millió fő :D

2014. jún. 15. 15:12
 5/8 A kérdező kommentje:
Ahha, nyilván nem esik le a központi újságról, hogy szarkasztikus :D Amúgy a szavazólapon is kerestem a kétfarkú kutyapártot és Dancsó Pétert szidom, mert rosszul értelmezi a filmeket :D
2014. jún. 15. 15:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Dancsó-t ne szidd! :D

Ő a világ legjobb videoblogger kritikusa :)

2014. jún. 15. 16:31
 7/8 A kérdező kommentje:
A világ legjobb vloggere chxysw2:)64 és ha ezt nem ismerded el, akkor az interneton jobb lenna, ha szétnéznál! :D
2014. jún. 15. 17:09
 8/8 anonim ***** válasza:

:D

elismerve !

2014. jún. 15. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!