Miert nem tudom ki nagyitani a videot?
az a helyzet az online-filmeken neznem a filmeket es nem tudom egyszeruen ki nagyitani a kepet, mi lehet az oka?
ez lehet bongeszo miatt vagy plugin hianya miatt is? vagy mi?
Most akkor hol akarod nézni a filmet?
URL?
Sok esetben (a nagy video portálokon) a flash lejátszón van egy- vagy több gomb, amivel a lejátszó méretét lehet módosítani. Vagyis ha úgy tetszik "ZOOM" -olni. (Hülye kifejezés, hisz nem a videó képébe nagyít bele, hanem a videó képét nagyítja ki)
Sőt akár teljes képernyőre is tehető a videó és még mindíg FLASH PLAYER -el. Bár ehez jófajta weboldal és script is kell nameg persze jó flash lejátszó (nem a plugin, hanem vezérlő).
Ha a lejátszón nincsenek ilyen gombok (vagy a script hibája miatt nem működik) akkor marad a letöltés és megnyitás tetszőleges (de jó) lejáétszóban.
itt van mondjuk ez a film
ki akkarom rakni teljes kepernyore, kattolom a kinagyitas ikonjat v mit es nem nagyitja ki
Jobb alsó sarokban van a lejátszón a gomb, ami egy pici, négy sarok felé mutató nyílból áll. Azzal lehet kirakni teljes képernyőre. Nekem működött. Ha neked nem, akkor a böngésződdel lehet baj. (Régi, vagy nem kompatibis a weboldalon használt formátummal.
Egyébként ez a videó URL -je, ha inkább letöltenéd (471.21 Mb):
5 -öst és 6 -ost írtam.
A szerver azzóta törölte a linket... Bocsi, de nem gondoltam, hogy a "youwatch" így védi a fájlokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!