Milyen Facebook oldalt készítsek?
Figyelt kérdés
Ti mit olvasnátok szívesen,mit látogatnátok rendszeresen? Idézetes butaságok nem érdekelnek :). Előre is köszönöm!2014. jún. 14. 20:42
2/6 A kérdező kommentje:
Minek írsz ide?
2014. jún. 14. 20:43
3/6 anonim válasza:
"Ti mit olvasnátok szívesen,mit látogatnátok rendszeresen?"-hogy erre válaszoljak.
Ha úgy gondolod, nem tetszik a véleményem, hát ne olvasd.
4/6 A kérdező kommentje:
Szerintem gondolhattad volna (hamár ilyen okos kedvedben vagy),hogy csak az írjon ,akinek tényleg egy jó ötlete van.
2014. jún. 14. 21:14
5/6 anonim válasza:
hány éves vagy? :D normális ember maga miatt kezd el egy bizonyos dolgot csinálni...akkor lesz egyedi. az, hogy én most azt mondom, csinálj xy témáról egy oldalt, abból semmi nem jön majd össze, mivel esélyes, hogy téged nem is érdekel, nem is tudsz róla semmi részleteset, így csak beírod google-be, és abból fogsz tájékozódni, amit én is megtehetnék...akkor minek nézném a te oldalad?
ha nincs különleges, szórakoztató ötleted, hobbid, akkor hagyd a p csába...
6/6 A kérdező kommentje:
T. utolsó! Nem azt kértem,hogy adj meg egy témát és majd 100%-osan azt fogom felhasználni,szimplán ajánlatot/ötletet kértem,hogy mit olvasna manapság egy ember? Ha sokan írjátok ugyanazt (mármint ötletet ) akkor arról készítek oldalt ,mivel valszeg,aziránt nagyobb lenne az érdeklődés(mégis ki akar olyan page-et szerkeszteni,amit senki sem keres fel?). Én legszívesebben egy olyan oldalt kezelnék,ami érdekességeket oszt meg ,csakhogy ebből már kettő darab is található a Facebookon.
2014. jún. 14. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!