Új router-t vettem, konfiguráltam bedugom a modem-ből a kábelt a router-be telcsin megkerestem beírtam jelszót csatlakozott még sincs net. Mit tegyek?
A kábelezés valószínűleg jó, az az IP, ami a képen van, a routerhez tartozik.
Kérdező: A felhasználói név és a jelszó biztosan jó?
G.
10. válaszoló: A modem D-Link DSL-360R
11. válaszoló: Felhasználó név jelszó?? ezt hogy érted? hol?
Újra konfigoltam úgy hogy minden össze volt dugva.És ezt írta ki (ekkor még mindig minden össze volt dugva)
Az a felhasználói név és jelszó, amit nem kell megadnod minden csatlakozáskor, mert a Windows megjegyezte. :)
Keresd elő a neted szerződését, rajta lesz mindkettő, PPPoE-t kell beállítani a routeren és azokat kell megadni, amikor kéri.
A D-Link a bizonyos DSL-360R típusát már több mint 10 éve gyártja.
Ha fekete 4 ledesd van vagy szürke 3 ledesed, azzal biztos kompatibilis lesz.
Viszont a régi szürke 4 ledesekkel már nem biztos, ott van olyan revízió ami egyáltalán nem kompatibilis.
Viszont ha elvileg kompatibilis modemed van, akkor csak azt tudom elképzelni, hogy elgépelted a PPPoE accont -odat, és ezért nem csatlakozik.
Ez a leírás talán segít helyesen bekonfigurálni:
Igen, arra gondoltam, az ott lévő névhez tartozó jelszó kell neked, azt meg a nevet kell megadni a routernek.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!