Facebook kép visszakeresésre?
Szerintem a cookik a felelősek.
Próbálj kijelentkezni és úgy valószínű menni fog.
Ha nem menne, próbáld ezt:
Kedves kérdező!
Nos, mint amennyire sikerűlt "utánnajárnom" (virtuális kirándulás) a legtöbb facebook -ról linkelt kép esetén (kivéve a profilkép) NEM LEHET VISSZAKÖVETNI A KÉPET A PROFILIG. Saját képem alapján sem találtam rá a saját profilomra, pedig tudom a kép összes adatát is és a facebook -ot is ismerem valamennyire.
Szóval ha neked nem épp egy profilképed van, akkor elég kicsi az esélye, hogy rátalálj a kép forrásprofiljára (ahonnan linkelték). Az pedig, hogy ki linkelte (ha nem FB -n kaptad a linket) ki van zárva, hogy megtudd a kép URL -je alapján.
Megj.: az FB_ID 16 (tizenhat) számjegből áll
ahhoz, hogy FB_ID alapján megtaláld a profilt ezt az URL -t kell használni:
aminek a végére be kell illeszteni a 16 jegyű FB_ID -t.
Ha a kép URL -jében találsz 16 jegyű számot, akkor az lehet, hogy az FB_ID. Egyébként ha csak egy az idővonalra feltöltött kép, vagyis nem a profilkép, akkor nem fogod tudni megtalálni az adott profilt, hacsak nem egy publikus képről van szó.
Ami még jól jöhet:
google -ben keress kép alapúan. Add meg a kép URL -jét és megkeres minden hasonló képet. Ha talál egy facebook fiókot is, akkor lehet, hogy megtaláltad, amit kerestél. Bár ez nem valószínű, de egy próbát megér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!