Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Jönnek vissza folyton a...

Jönnek vissza folyton a visszaigazolások fb-n, de hogyan ha én nem is tudok arról, hogy egyáltalán bejelöltem?

Figyelt kérdés
Már 6x fordult elő, hogy értesítést kapok arról, hogy XY visszaigazolta, hogy ismer. Ismerem az illetőket, tehát nem vadidegen emberkékről van szó, de én nem is jelöltem be előtte, legalábbis nem tudok róla. Akkor meg hogyan fordulhat ez elő?
2014. jún. 13. 20:38
 1/2 anonim ***** válasza:
lehetséges az is, hogy valami más platformon keresztül kattintottál valamire. például én már jártam úgy, hogy talán a microsoft fiókomban lévő embereket(akik amúgy régen ismerőseim voltak, viszont kitöröltem őket) újra bejelölgette...
2014. jún. 13. 21:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Van olyan, hogy bejelölöd az összes ismerősöd akivel emaileztél vagy hotmail kapcsolatba voltál stb...

Ezen túl van lehetőség telefonon félre kattintásra és ismerősnek jelölésre.

2014. jún. 17. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!