Hogy lehet teljesen ujra inditani a Mozilla firefox 29. 0.1-est?
Törléshez ajánlott programok : ccleaner, revo uninstaller valamelyikét ,
de van több is nem csak ezek
Aztán installálod a firefox-ot
ccleanerom van, de ide nem kellet az! :)
Sugó > Lassulás, összeomlás javítása, hibaüzenetek és egyéb problémák > Firefox alaphelyzetbe állítása- egyszerű megoldás a legtöbb problémára. > Firefox visszaállítása alaphelyzetben
Pont vadász? Ne sértegess kérlek! Mivel hogy 3 napja kerestem rá a választ kiirtam, és meg is találtam. Gondoltam kiirom hogy másoknak segithessek, mert ez az oldal lényege!
Pontvadász... -.-
A kérdés kiírásának pillanatában rendelkeztél 1 megoldással .
idézet :
"Mivel hogy 3 napja kerestem rá a választ kiirtam, és meg is találtam.
Gondoltam kiirom hogy másoknak segithessek, mert ez az oldal lényege!"
A te 1db megoldásod :
"Sugó > Lassulás, összeomlás javítása, hibaüzenetek és egyéb problémák > Firefox alaphelyzetbe állítása-
egyszerű megoldás a legtöbb problémára. > Firefox visszaállítása alaphelyzetben"
Akkor ez beismerő vallomás az én olvasatomban !!!
---
A kérdésedre válaszolva megírom a másik módszert , amit élből a szőnyeg alá söpörsz .
idézet :
ccleanerom van, de ide nem kellet az! :)
---
"Gondoltam kiirom hogy másoknak segithessek, mert ez az oldal lényege!"
Az oldal lényege az ,
hogy (MÁSOK) által feltett kérdésére válaszolsz legjobb tudásod szerint.
ÉS NEM az hogy (SAJÁT) kérdéseidre adod meg azt az 1 darab megoldást amit 3 napig kutattál .
És ha más , egy másik működő módszert ír meg , akkor azt kiapprobálod , és nem söpröd azonnal a szőnyeg alá .
Elég ez ügyben csak a ki írások időzónájára pillantani .
(Nem néztél utána amit írtam , és alapból a szőnyeg alá söpörted)
Mert más, könyebb megoldást tudok! amit te mondtál ahoz lekéne tölteni egy másik programot, de valojába nagyon gyorsan és könnyen meglehetett csinálni!
" Ne menj bele felesleges vitákba! Ha valaki kötözködik, hagyd figyelmen kívül, illetve válaszd a lefele mutató kezet az értékeléshez! A kötözködő embereket ez jobban bosszantja, mint ha válaszolsz nekik! Ha valaki nyomdafestéket nem tűrő hangnemben válaszolt neked, akkor inkább jelentsd az info(kukac)gyakorikerdesek.hu-n, mint hogy magad próbálod megoldani a helyzetet, és magad is minősíthetetlen hangnemben kezdesz társalogni!"
Ha nem tetszik a kérdés vagy válasz, ne nézd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!