Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom letiltani a...

Hogyan tudom letiltani a szomszéd wifijét?

Figyelt kérdés
A probléma az, hogy folyton felmegyek rá és így nem tudom egyáltalán haladni a tanulással.

2014. jún. 11. 22:34
 1/6 soccerway ***** válasza:
sehogy, csak ő tudja.
2014. jún. 11. 22:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne menj fel ra.
2014. jún. 11. 22:48
 3/6 Tengor ***** válasza:
A mentett (megjegyzett) kapcsolatok közül töröld ki v. állítsd be, hogy kérdés nélkül ne kapcsolódjon rá!
2014. jún. 11. 23:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Menj be a rourerbe allits be a felh. Mac cimet de tied ne legyen ott és ment xD
2014. jún. 11. 23:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Megpróbálod elérni a router-e adminisztratív felületét,a következő címek valamelyikén:

192.168.2.1

192.168.1.2

(ha nem menne próbálkozz más variációkkal a végén: 0.1 vagy 1.0 vagy 1.1 vagy 2.2, stb.)

Ha megjelenik az adminisztratív felület, akkor felhasználói nevet, meg jelszót kér, na ezt az emberek többsége nem változtatja meg... ...itt is próbálkozhatsz a következőkkel:

Felhasználói név: admin (vagy root)

jelszó: admin (vagy 1234)

Aztán reset-eled a router-t, majd lecseréled az adminisztratív felület jelszavát, így tuti nem fogsz te sem, meg a szomszéd sem netezni... :-)

2014. jún. 12. 06:52
 6/6 P.O.C. ***** válasza:

Szerintem meg nincs jogod buzerálni a másik ember privát routerét, csak azért mert egy lepkefingnyi akaraterő sem szorult beléd.

Ha tanulni akarsz tanulj! Zárd a laptopodat és az okos telefonodat a szekrénybe a kulcsát meg dobd egy piranyákkal teli akváriumba.

2014. jún. 12. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!