Meg tudom nézni a nagyon régi üzeneteimet tekergetés nélkül a Facebookon?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk van 10.000 üzenetem egy emberrel, és én az elejére szeretnék menni.
Van erre valami gomb, kód, trükk?
2014. jún. 11. 21:15
2/4 A kérdező kommentje:
"További üzenetek betöltése (1062640)"
Kb 2 órámba telne így feltekergetni... Jobb tipp?
2014. jún. 11. 21:20
3/4 anonim válasza:
Esetleg ha emlékszel olyan szavakra, kifejezésekre, amik szerepeltek abban a bizonyos első beszélgetésben, és rákeresel. Ne olyanokra gondolj, hogy szia, vagy oké, mert azokra is elég sok találatot kiadhat. De ez jó módszer, én így szoktam megkeresni bizonyos beszélgetéseket.
4/4 A kérdező kommentje:
Ezt én is próbáltam, de valamiért mindig lefagy, ha rákeresek valamire... :P Ellenem van ez az egész.
De mindegy, annyira nem fontos, csak így több mint 3 év és több mint egymillió üzenet után gondoltam, jó lenne visszamenni az elejére. :D
2014. jún. 15. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!