Laci Csak kérdése:
A Nővéremnek hoznak T-Home netet és föld alol akkarják bekötni a kábelt. És ha nekem kölcsön adná nekem nenne? Nekem rendesen fentrönen van bekötve. Vagy ugyan egyforma?
Figyelt kérdés
2014. jún. 11. 16:32
1/4 P.O.C. válasza:
"fentrönen" ???
Egyébként netes előfizetést nem lehet csak úgy kölcsön adni. A központot, amire rá vagy kötve, aktiválni kell az internet szolgáltatást, abba pedig a szolgáltató nem megy bele, csak ha előfizetsz.
2/4 yuda válasza:
Húúú hallod!
Nem egyszerű a helyesírásod.
Egy percig törtem az agyam mit akartál írni, de feladom.....
Most mi van?
3/4 Kálmix válasza:
Egyszerű. Ha te is T-home-os vagy próbálj meg csatlakozni az internetre a nővéred jelszavával és felhasználó nevével. Ha engedi akkor működik.
4/4 anonim válasza:
Raikkönnen és Hakkinen, Seppanen és Valkoinen,
De bármennyire is tartozik a finnugor nyelvhez a miénk, fentrönen szó még nem született a magyar nyelvben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!