Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Internet belépési hiba?

Internet belépési hiba?

Figyelt kérdés

Előre is köszönöm a válaszokat.

A következő történt,egy frissítés jelentkezett be a netről amit engedélyeztem majd a következő alkalommal már nem engedélyezte a belépést , és egy 769 hibakóddal jelölt üzenet jön be tárcsázással. Olyan ablak is bejelentkezik ,hogy felhasználói név, jelszó erre OK és már jön is a hibakódos cucc.Előtte csak bekapcsoltam a gépet és minden automatikusan megtörtént és netezhettem. Ha valakinek van valami ötlete kérem válaszoljon.

2010. jan. 2. 13:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Sima bejelentkezési hiba szerintem,jó lenne tudni milyen neted van és hogy kapcsolódsz hozzá ? Esetleg ha tennél képet az is segítene.

Üdv:StMiklos

2010. jan. 2. 14:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Rendszer vissza állítás egy még hibátlanul működő időpontra,mielőtt nagyon bele bonyolódnál a témába!
2010. jan. 2. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!