Hogy kell Mozillanál beállítani a kezdőlapot?
Ugye rámrgyek hogy Kezdőlap megjelenítése , aztán a "Kezdőlap:..." oda beírom, hogy pl: google.hu vagy facebook.com vagy valami, leokázom, kilépek.
Amikor újra belépek nem azt nyitja meg amit beállítottam hanem azt a mozilla kezdőlapot vagy mit.
Szóval hogy lehet beállítani, hogy az legyen a kezdőlap amit én beállítottam?
Mozilla Firefox: Kezdőlap beállítása
Beállítások->általános
Kezdőlap: [link]
firefox indításakor: kezdőlap megjelenítése
Ha nem jó akkor nézz körül a kiegészítőkben, hogy mi van telepítve és töröld ami átírja (toolbarok főleg)!
Egyes programok létrehoznak a profilmappában egy user.js -fájlt ami indításkor módosítja a beállításokat, ha találsz ilyet Töröld!!!!
profilmappa helye:
"WinXP esetén: C:\Documents and settings\%felhasználói fiókod%\application data\mozilla
WinVista/7/8 esetén: c:\users\%felhasználói fiókod%\appdata\roaming\mozilla "
Lehet malware is futtass ellenörzést
megpróbáltam mindent, megnéztem van-e olyan fájl, de nincs
beállítom, a kezdőlapot, néha még amikor elindítom a mozillat azt adja be aztán harmadik negyedik alkalomra már ugyan úgy visszaáll az eredetire.
kb már 5x újratelepítettem és akkor sem
Futtass malware ellenőrzést (MalwareBytes).
Nézd meg nem települt -e valami toolbar (yahoo,google...)
-windows telepít/törölben
-bongésző kiegészítőkben
-Keresőszolgáltatásokban
Windows eltávolítója nem töröl minden fájlt, bejegyzést. Miután eltávolítottad töröld a következőket is (4#):
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__42..
Ezek után ha visszakerül akkor valami fel van telepítve ami módosítja, lehet vírus is, ezt innen nem tudom megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!