Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szoktad BÁMULNI a letöltést?

Szoktad BÁMULNI a letöltést?

Figyelt kérdés
Hopp, még egy seed, hopp, felugrott a sebesség, jajj, most leesett... Nem megy tőle gyorsabban, mégis gyakran nézem! Voltaképp akkor is a klienssel szórakozok, amikor semmi érdemi dolgom nincs vele. És bár tudom, hogy csak 4 óra múlva jön le, azért megnézem 2 óra múlva...
2010. jan. 2. 11:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szoktam.

Bár többször megy a feltöltés, mint a letöltés, ilyenkor nézem, hogy mennyivel töltök fel, mennyi ideje van a kliensben, hanyas arányig tosztam vissza, mennyit töltöttem fel.

Amúgy ha unatkoztok, utorrentben nyissátok meg a névjegyet, nyomjáték végig q-tól sorrenden a betűket (az ékezeteseket ne), a t-t hagyjátok ki, és amikor végigmentetek nyomjátok meg a t-t.

És akkor miközben tetriseztek néha ránézhettek erre-arra :)

2010. jan. 9. 18:53
 12/19 A kérdező kommentje:
Nekem sem megy a monitor olyankor, de mindig bekapcsolom, hogy megnézzem... Lásd fent
2010. jan. 9. 18:53
 13/19 anonim ***** válasza:

Nemszoktam

Általába akkor töltök ha mek el vhova és akkor elinditom!

beállitom a letötlés uzténi leállitást és kinyomom a monitort azt majd leáll a gép!

XD

2010. jan. 9. 20:53
 14/19 A kérdező kommentje:

És ki is raknak a torrent oldalról :)

Hit and Runnak hívják

2010. jan. 9. 20:57
 15/19 anonim ***** válasza:
Biztos publikus oldalról tölt.
2010. jan. 9. 20:58
 16/19 A kérdező kommentje:

Tudom, csak mondom :)

Jók a publikus oldalak is nagyon, a kettő keveréke az igazi

2010. jan. 9. 21:08
 17/19 anonim válasza:
Nincs időm torrentre,csak warez(rapidshare) teljes sávszélességgel jön a letöltés(prémium felhasználó). :)
2010. jan. 10. 09:46
 18/19 anonim ***** válasza:
El indítom a letöltést és egy kicsit bámulom. Aztán elmegyek onnan és 1-2 Perc Múlva megnézem a letöltést. vagy ha elmegyek valakinél akkor nézem meg a letöltést ha hazajövök.
2010. jan. 10. 10:57
 19/19 anonim ***** válasza:

09:46

nCore-ról minden fullal jön... mondjuk most a razzia után kicsit kevesebb a seed-er de még így is elfogadható :D

nCore<3

2010. júl. 27. 01:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!