Mely gombokkal lehet inkognitóban használni a netet?
Figyelt kérdés
2014. jún. 9. 16:08
2/9 anonim válasza:
Első! Mintha magamat hallanám:D :)
3/9 anonim válasza:
Nyugi, inkognitó módban is ugyanúgy benyithat a szobába az asszony.
4/9 anonim válasza:
Ha egyedül van akkor no problem!
Egyébként csak feltételezzük hogy a kérdező erre használná-e a kombinációt:D
5/9 anonim válasza:
Azért kicsit pontosítsunk... nem a netet csak a böngésző aktuális ablakát használja inkognító módban. A letöltött pronófilmek bennt maradnak a letöltések mappában! :D
6/9 anonim válasza:
A titkosítatlan adatfolyam pedig továbbra is könnyen visszafejthető, a titkosítottnak pedig ismertek a végpontjai...
7/9 anonim válasza:
Na az asszony aztán tényleg nagyon jól tudhatja, hogy hogyan kell visszafejteni :D
8/9 A kérdező kommentje:
:DDD Azért az egyértelmű volt számomra, hogy egy ilyen kérdésre biztos kapok választ, nem is akármilyent!
Nagyon figyelmesek vagytok, hogy plusz infókat is adtok mellé, ilyen téren nem vagyok a toppon amúgy sem.
1. : köszi a jókívánságot, de valójában csak naiv kíváncsiságból kérdeztem meg, de persze, én is egyből erre gondoltam volna :D
2014. jún. 9. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!