Miért nem tudok internetezni a számítógépen?
Pár napja előjött egy olyan probléma, hogy a számítógépen megszűnt az internetkapcsolat, viszont ugyanúgy volt internetem, telefonon, laptopon és egyéb dolgokon is egyaránt. A gépen viszont nem. Hiába rebootoltam a modemet és a routert is, hiába húztam ki és dugtam vissza, megnéztem a beállításokat, csekkoltam a kábeleket is, nincs-e valamelyik kihúzodva, de nem jött vissza, csak pár percre, esetleg órára, aztán megint szarakodott.
Felhívtuk a szolgáltatót, elmondtuk a problémát, aztán követtük az utasításaikat, hogy mit tegyünk, de végül arra jutottak, hogy a routerünk rossz, iktassuk ki és csak a modemet kössük rá a gépre, aztán vegyünk egy új routert és azzal jobb lesz a dolog.
Meg is tettük, de amint beüzemeltük, ugyanez a probléma jött fel. Konkrétan kidobtunk a kukába 5000+ forintot, pedig a másik routerrel is ugyanez volt.
Nem akarunk szerelőt hívni feleslegesen, úgyhogy jó lenne, ha meg lehetne ezt oldani egyedül is. Sajnos nincs a családban egy jobban hozzáértő ember, így csak bénázgatunk.
Bocsi, pontosan mire gondolsz?
A modemünk D-Link DSL-360R.
A router TP-Link TL-WR841N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!