Ti melyik böngészőről élitek a virtuális világotokat? 14/L
Sajnos a testvéreim végett egy új fejezet nyílik meg előttem, új böngészőt kell keresnem. Az mindegy, hogy miért, de a Mozillát már tönkretették, most jött a Chrome.
Ezen telepedtek le.
Szeretnék új böngészővel kommunikálni a világgal.
Chrome, Opera, Mozilla kilőve.
Olyanra lenne szükségem, ami legalább annyira jó, mint a Chrome:
-Az előzményeket egyesével ki lehet törölni,
-a könyvjelzőben mappát tudok létrehozni, és abban tárolni a weboldalakat,
-gyors legyen
-nem kell rajta frissíteni sokszor
-Windows XP-re is
-a nem kívánatos programokat le lehet törölni.
Tehát olyan, mint a Chrome.
Esetleg vannak ilyenek?
Ti milyen böngészőt használtok?
Amiket felsoroltál, mindegyik böngésző tudja.
Maxthon jut még eszembe, amit nem említettél.
Az informatikus bátyám akkor a mi fiókunkat direkt selejtesre csinálná, az övére mindent rárakna.
Én nem értek az bonyolult dolgokhoz, nem sűrűn használom az internetet.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
"Chrome, Opera, Mozilla (Gondolom IE is) kilőve"
Akkor kilőtted az összes elismert böngészőt!Arról nem is beszélve, hogy hiába más böngésző, ha ugyan azt a motort használja (nincs túl sok)!
"Mozillát már tönkretették"
Ezt nem értem. Mit tettek benne tönkre?! Az igaz másabb lett, de megszokások ezen a szinten nem működnek. Nálam rendben működik.
Maxthon egy jó alternatíva, dual motoros tehát választ az IE és a FF motorjai között. Sokan ajánlják (biztonság miatt)a Comodo Dragon Internet Browser -t is.
Az hogy a mások által elismert, legnépszerübb böngészőkkel mi a bajod azt nem tudhatom, így marad hogy próbálgatsz. Szerintem mindabból kiindulva amit már leírtam, a hiba nem a böngészőkben keresendő, bármelyik is legyen az!
Amúgy ezeket mindegyik tudja:
Az előzményeket egyesével ki lehet törölni
a könyvjelzőben mappát tudok létrehozni, és abban tárolni a weboldalakat
gyors legyen
nem kell rajta frissíteni sokszor (nem szükséges, de ez nem célszerű mivel a weboldalak és a vírusok is fejlődnek!)
a nem kívánatos programokat le lehet törölni. (Nem kívánatos programokat (PUP) a vírusírtó fogja meg, különben meg Te telepíted)
Azt hiszem a Maxthon jó!
Nem tudom, de képesek tönkretenni.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!