Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lehetséges ez a myvip rendszer...

Lehetséges ez a myvip rendszerében?

Figyelt kérdés
Azt tapasztaltam, hogy mikor beléptem myvipre villogott a levelezés, de fent nem jelzett a piros kocka hogy levelet kaptam volna. Kijelentkeztem és megint be akkor megszünt. Valamivel később amikor ismét megnéztem vipem akkor kidobta fent hogy 1 új esemény, megnéztem és levelet kaptam, megnéztem a dátumot és kb akkor küldték el mikor ezt a semleges villogást tapasztaltam de csak pár órával később kaptam meg. Most pedig levelet várok és nem jött még, persze lehet nem is írtak. Ilyen gyenge lenne a rendszer vagy mi lehet a baj?
2010. jan. 1. 19:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Én is tapasztaltam már hasonló furcsaságokat az oldalon. Legutóbb olyan volt, hogy írtam egy e-mailt & amikor elküldtem,nem jelent meg a kimenőknél. De megkapta a levelemet az illető.

Meg nyáron 2x volt olyan, hogy amikor színesre állítottam a betűket+grafikus smiley-kat illesztettem be, nem küldte el a levelet..

Egyszerűen gyenge és rossz az oldal.. Régen csak azt használtam, mostmár szinte utálom, van mikor be se lehet lépni meg semmi.. Inkább IWIW-ezz!

2010. jan. 1. 19:44
 2/2 anonim ***** válasza:
hát akkormár inkább facebook-oz az a legjobb :D
2010. jan. 1. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!