Érdemes regisztrálni a www.mobilpont.hu oldalra?
Nem.
Az ilyen pilótajátékok csak annak hoznak komolyabb hasznot, aki kezdi.
Ez már több éve megy, lassan kifúj az egész.
Szerintem megéri én eddig 12000Ft-ot kerestem.
És semmit nem kelett érte fizetnem csak pár sms-t elolvasnom
Határozottan nem!
A regisztrációddal támogatsz egy szpemmelő vállalkozást, cserébe kapsz néhány ezer forintot, ami évek alatt fog összegyűlni...
Gondold meg.
Nem tudom érdemes - e, elég gyanús. Főleg amikor olyasmit olvastam : Hozzak még embereket.
Nem regiztem, nem is fogok. Biztosan akad olyan oldal ahol ingyenes, maximum nem enged IP címenként többet csak 2 - 3 sms-t.
De valamennyire még beleolvastam, és a regisztrációt lehet törölni. ( illetve ha jól tudom mindenhonnan törölhetjük magunkat ).
FIGYELEM!!!! EZ EGY PIRAMISJÁTÉK! AZ KAP SOK PÉNZT AKI MAGA ALÁ SZERVEZ EMBEREKET! MINÉL TÖBB EMBER REGGEL ALÁD AZ AJÁNLÓ ANNÁL TÖBB "JUTALÉKOT" KAP. TE IS KAPHATSZ PÉNZT KB AKKOR HA 800-1200 EMBER VAN ALATTAD. NA AKKOR VEHETSZ EGY SAJTBURGERT A MEKIBEN:D:D:D
Gondolkodjatok már elegy picit, aki meg ezt védi tuti van regisztrációja. Én gyakran kapok ily becsábító maileket és egyszer kifejtettem a véleményem a feladónak. Kulturáltan. Erre azt a választ kaptam, hogy "meg leszel b@szva, rohadt görény" Milyen üzletpolitika ez? Akinek nem tetszik az dögöljön meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!