Joco92 kérdése:
Origin aktiváló kód érkezése?
Figyelt kérdés
Vettem egy játékot az originről majd le is töltöttem de kéri az aktiváló kódot amit elméletileg az email fiókomra kéne kapnom. Menyi idő mire azt az emailt megkapom.#Origin #aktivalo code
2014. jún. 5. 22:26
1/10 anonim válasza:
Elvileg 2 másodperc. Ha nem, nézelődj spamnél vagy írj supportnak.
3/10 A kérdező kommentje:
megjött hogy megvettem de nem látom az aktiváló kódot
2014. jún. 5. 22:42
4/10 A kérdező kommentje:
az a citromailon holl van
2014. jún. 5. 22:43
5/10 anonim válasza:
Soha, ismétlem soha ne bízz más szolgáltatóban mail-ügyileg, csak a microsoftban és a googleban.
6/10 anonim válasza:
A bizalom az túlzás :) Inkább stabil. Mindkét szolgáltató olvassa a leveleid :)
7/10 anonim válasza:
A hiba nem a te készülékedben van. Ha benézel az Origin Help-jébe, láthatod hogy habzó szájú userek tömkelege követeli a fejüket emiatt. Már három napja van ez, hiába veszed meg a játékot, továbbra is aktivációs jelszót kér. Egy régebbi üzenetükben azt írták hogy rajta vannak az ügyön, de azóta semmi, csak a reklamációk gyülnek. Én 4 játékot vettem a Mass Effect 3-mal és a Medal of Honor Airbonnal jártam így, de még egy csomó játékot érint ez a probléma, amivel a jelek szerint nem tudnak megbírkózni.
8/10 A kérdező kommentje:
Akkor semmi mást nem tudok tenni csak várni, Ez így nagyon frusztráló.
2014. jún. 7. 18:13
9/10 A kérdező kommentje:
Már 4 nap eltelt és semmi mindjárt megveszem a játékot Bazzeg. Az egyik oldalon azt hiszem 3000 Ft-ért láttam tokostul.
2014. jún. 9. 12:07
10/10 A kérdező kommentje:
Nem kellet meg vennem csak úgy egyszer elindult :I
2014. aug. 25. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!