Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » GlobAllShare a legnagyobb...

GlobAllShare a legnagyobb lehetőség hosszú távú havi részesedésre vagy csak egy átverés az egész és soha nem látjuk a beígért összeget a részvények után?

Figyelt kérdés

Remélem a GlobAllShare-t nem kell bemutatnom.

Hogy miért kételkedem az oldalban?

Számomra egy kicsit dűhítő, hogy X hónap Y napjára ígérik: "Kezdetét veszi a részvények utáni részesedések jóváírása és elindul a GAS részvények kereskedelme." és amikor elérkezik az adott hónap adott napja... putty egyszer csak át van írva mindenféle tájékoztatás nélkül egy pár hónappal későbbi időpontra! Amióta regisztráltam ez már a második alkalom (úgynevezett részvény gyűjtési időszak meghosszabítás). Szerintem a kérdés mindenki számára érthető. Ha valaki tud valamit az oldallal kapcsolatban vagy csak hasonlóképpen dűhítőnek találja az egésze, nyugodtan írjon! Szerinted képesek lennének ennyi embert átverni vagy már csak hónapok kérdése és mindenki megkapja a várva várt részesedést amit ráadásképp a részvényeid számától és értékétől függően minden hónapban utalnak!? (Na erre varjon gombot valaki!)

2014. jún. 5. 14:19
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
-.-
2014. jún. 15. 13:26
 12/41 anonim ***** válasza:
Jól látod komám, a saját kognitív disszonanciáddal bajlódni igencsak szopás, főleg ha rugalmatlan és öntelt vagy egyszerre, miközben keveset tudsz, azt is rosszul.
2014. jún. 16. 22:07
 13/41 A kérdező kommentje:
Ez a gyakori kérdések oldal akkora rakás trágya mint ahogy azt már pár ismerősöm is említette, de az ilyen (nincs jobb dolgom mint, hogy másnak beszóljak) ökrök teszik azzá SAJNOS! Mindannyian bunkók vagytok! Senki nem kért meg arra, hogy ide válaszolgassatok. Lehetőleg teljes névvel válaszólj ha már ilyen menő vagy, hogy beszólogatsz és ne névtelenűl te csira! -.- Bocs, neked lehet mert te egy diplomás individuum vagy! :D :D :D :D
2014. jún. 17. 01:01
 14/41 anonim ***** válasza:
Ez az! Mondd meg neki! :D :D
2014. jún. 17. 05:48
 15/41 Tengor ***** válasza:
60%

#13, ha tudsz egy nevet mire mégy vele? A személyi számunkat ne adjuk meg? Azzal mire mégy? Veszel fel hitelt a nevünkre? Te névvel kérdeztél?

Máshol már kifejtettem: ha valaki felteszi a kérdést, hogy "hogy tudnám hatékonyan felvágni az ereimet?" (szándékos az erős túlzás, de azért próbáld megtalálni a párhuzamot!) akkor nem fogok neki orvosi szaklapokat belinkelni, tanácsokat adni, hanem megpróbálom felhívni rá a figyelmét, hogy amire készül az talán nem is olyan jó ötlet.

Persze ha buta, akkor majd jön, hogy így vacak a GYK meg úgy vacak, mert csak a másikat oltják és nem segítenek és stb stb stb.

Nem ma kezdtem itt osztani az észt, számtalanszor előfordult, hogy nem azzal segítettünk a kérdezőnek, hogy a kérdésére válaszoltunk, hanem azzal, hogy megoldottuk a problémáját.

2014. jún. 17. 10:46
 16/41 A kérdező kommentje:

Jólvan :D :D :D :D

De én nem kértem, hogy te próbálj nekem segíteni! ;)

2014. jún. 18. 08:23
 17/41 Tengor ***** válasza:
Feltettél egy kérdést...
2014. jún. 18. 08:45
 18/41 A kérdező kommentje:
Bár ne tettem volna.
2014. jún. 23. 09:49
 19/41 Vass Gábor ***** válasza:
Van egy jó hírem látszik a gyűjtés vége is már ma frissült a lista.
2014. aug. 12. 08:35
 20/41 Vass Gábor ***** válasza:
Elindult egy visszaszámláló óra is.
2014. szept. 15. 15:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!