Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért van az, hogy a vipmailes...

Miért van az, hogy a vipmailes/indamailes emailcímemre tömegével jönnek a kéretlen levelek, a gmailesre pedig egy sem jön?

Figyelt kérdés
Voltam annyira paraszt, hogy írtam az üzemeltetőknek, és megkérdeztem, kereskednek-e a címekkel. Azt írták nem, és egyébként is, az én emailemet, ha beírja a googleba, akkor sok találatot kidob, ezért kaphatok ennyi kéretlen levelet. Ezután nyitottam egy új vipmailes címet, már arra is jönnek. mondjuk pár helyre regeltem vele.

2014. jún. 4. 17:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem árt kerülni az ilyen alsó kategóriás email szolgáltatókat. Vagy a saját internet szolgáltatódnál legyen emailcímed vagy gmail.com-on, NE HU-n ! Amúgy ha a kereső is kidob, akkor valószínű, hogy spam robotok találnak meg tömegesen.
2014. jún. 6. 21:40
 2/3 A kérdező kommentje:
a tonline-os email címere is jönnek reklámok. nem használom, de néha belépek. tele van reklámmal.
2014. jún. 7. 08:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor marad a gmail.com. Az nagyon jó ilyen szempontból. Nekem van 3 éves gmail-es fiókom, amiben 4 bejövő email van, de ezeket én kezdeményeztem (regisztráció, paypal fizetés, megerősítő email, support válasz).
2014. jún. 7. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!