XP-ről lett átrakva a gépem win7 ultimate-ra, xp-n semmi baj nem volt a netten, de mióta 7 van, folyton elmegy, visszajön, stb. Mi lehet a gond?
Minek az Ultimate?
Drivereket feltetted rendesen?
"Ha ennyire ért hozzá (otthonra Ultimate kiadást pakol fel) az informatikus ismerős, akkor én megnézném a drivereket is"
Ez nem ilyen egyszerű. Ha nem legális a rendszer, akkor számít, hogy milyen verziók elérhetők a különféle letöltési lehetőségek során. Az is ritka, hogy valaki veszi a fáradságot, hogy a lemez kiírása előtt eltüntesse az ei.cfg fájlt, hogy minden változat elérhető legyen. A legtöbb kalóznak nem azért van ultimate, mert az kell nekik, hanem mert ahhoz lehet hozzáférni. Emlékszem, amikor kerestem valahol magyar nyelvű nem ultimate verziót (amiben az SP benne van), akkor nem is találtam, hanem szintén az utltimate-ből kellett az ei.cfg trükkel feloldani a többit.
Nem csak szakértelem kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!