Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » XP-ről lett átrakva a gépem...

XP-ről lett átrakva a gépem win7 ultimate-ra, xp-n semmi baj nem volt a netten, de mióta 7 van, folyton elmegy, visszajön, stb. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Kerestettem már hibát, de nem talált semmit, néha SSL hibát ír, de azt csak ritkán, úgyhogy szerintem nem az a fő baj.

2014. jún. 4. 13:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Milyen netszolgáltatónál vagy?
2014. jún. 4. 13:56
 2/11 Tengor ***** válasza:

Minek az Ultimate?

Drivereket feltetted rendesen?

2014. jún. 4. 14:03
 3/11 A kérdező kommentje:
T-HOME-nál vagyok. Igen, fent van minden driver. Nem én akartam az Ultimate-t, informatikus ismerősömtől kértem, hogy rakjon fel 7-et és ezt rakta fel.
2014. jún. 4. 15:26
 4/11 Tengor ***** válasza:
Ha ennyire ért hozzá (otthonra Ultimate kiadást pakol fel) az informatikus ismerős, akkor én megnézném a drivereket is. A win dirvere nem mindig jó, célszerű a gyártó oldaláról felpakolni.
2014. jún. 4. 15:38
 5/11 A kérdező kommentje:
És annak mi a menete? Én nem nagyon értek hozzá. Töröljem le, amik fent vannak és utána szedjem le a honlapról?
2014. jún. 4. 15:43
 6/11 anonim ***** válasza:
Előbb szedd le, utána töröld!
2014. jún. 4. 16:23
 7/11 anonim ***** válasza:

"Ha ennyire ért hozzá (otthonra Ultimate kiadást pakol fel) az informatikus ismerős, akkor én megnézném a drivereket is"

Ez nem ilyen egyszerű. Ha nem legális a rendszer, akkor számít, hogy milyen verziók elérhetők a különféle letöltési lehetőségek során. Az is ritka, hogy valaki veszi a fáradságot, hogy a lemez kiírása előtt eltüntesse az ei.cfg fájlt, hogy minden változat elérhető legyen. A legtöbb kalóznak nem azért van ultimate, mert az kell nekik, hanem mert ahhoz lehet hozzáférni. Emlékszem, amikor kerestem valahol magyar nyelvű nem ultimate verziót (amiben az SP benne van), akkor nem is találtam, hanem szintén az utltimate-ből kellett az ei.cfg trükkel feloldani a többit.

Nem csak szakértelem kérdése.

2014. jún. 4. 16:33
 8/11 A kérdező kommentje:
Nagyon is ért hozzá, azért kértem meg őt. És biztosan oka van az Ultimate verziónak, ahogy az utolsó is írja.
2014. jún. 4. 16:47
 9/11 A kérdező kommentje:
Az új hálókártya driver megoldotta.
2014. jún. 4. 22:13
 10/11 Tengor ***** válasza:
5 és fél óra alatt megcáfoltad az állításodat és igazoltad az enyémet. Köszönöm!
2014. jún. 4. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!