Szerintetek nem kellene már?
Engem sem zavar.
Amit viszont tudnék értékelni: ha az oldal automatikusan frissítené magát időközönként, így látszana ha új üzenetet kapunk.
Ami még maga a tökély lenne: be lehetne jelölni kedvenc kategóriákat és lenne egy felület, ahol a kedvenc kategóriákhoz beérkező kérdések áramlanának be. Így ha én az elektronikát, számtek, szórakozás, tudomány témákat vizslatom, akkor nem kellene folyamatosan a 4 téma között kattintgatni, hanem egy oldalon elég lenne egy frissítést nyomni és jönne a 4 témából kérdés özön.
Az új külső számomra sem fontos, de pár új funkció tényleg jó lenne, én pl. bevezetném azt, hogy kiírja az oldal a válaszokhoz tartozó értékelések gazdáit. Mindjárt előkerülnének a lepontozók. De bizonyos kategóriákban (pl. a számtechben) kötelezővé tenném a nickname megjelenítését is. A Tengor-féle ötletek is jók amúgy.
G.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!