SEGÍTSÉG! Mi ez a levél a TeszVesztől? HELP!
Nem is voltam teszveszen,egy ideje szüleim megtiltották,hogy teszveszezzek :S,mert valaki átvert.Kéthónapja nem is voltam fent.Erre ma ez van:
Értesítünk, hogy a korábbiakban fizetős szolgáltatást vettél igénybe a TeszVeszen. Ezen szolgáltatás(ok) díja(i)t ki kell, hogy számlázzuk neked. Ez azt jelenti, hogy hamarosan számlát állítunk ki az igénybe vett szolgáltatás(ok) utáni díj(ak)ról.
A hónap 15. napján számlát állítunk ki. Kérjük, hogy a számla kiállításáig ne utalj át pénzt! A számla a hónap 15. napján készül el, ekkor elérhetővé válik a Saját oldalaim -> Számlázás -> Egyenlegtörténet oldalról. Az adott számlán szereplő összeget kell majd átutalnod, de csak a hónap 15. napja után!
TeszVesz-egyenleged az előző számla kiállítása óta: -325 Ft
Fenn se voltam,de még bankkártyám sincs,vagy mit kell kifizetni,mi van?ÁÁÁÁ!Engem itthon megölnek ha ez kiderül.Mi lehet ez?Fent se voltam két hónapja.
HELP!
Érdemes leolvasni az ÁSZF-et, meg a GYIK-et.
valószínüleg ezek eladási jutalékok, és feltöltési díjak lesznek.
Ezt mindenki fizeti, ha használja a szolgáltatást. Nem titkos dolgok ezek.
Érdemes majd kifizetni, mert különben gyorsan tízezres költség lesz belőle....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!