Hol érhetem el a google supportot, hol tehetek fel nekik kérdést?
Egy youtube csatornát szeretnék csinálni. A google elvárja, hogy goolge+ on tegyem meg a szűkséges beállításokat kötelező jellegel, meg hogy legyen google+ oldalam stb -_-
(pedig tudják, hogy ebből botrány volt) Na mindegy. Szóval az a rendszer most hibás és nem tudok semmit csinálni a csatornámmal ráadásul ki se javitották vagy 2 napja.
Google Budapest
Árpád Fejedelem útja 26-28.
Budapest, Hungary 1023
Email cime nincs!
A Google Magyarország címe és telefonszáma
Bár a [link] oldalon található néhány telefonszám, azonban a Google Magyarország elérhetőségeinél csak a postacímet találhatjuk meg (ami az Óbuda Gate irodaház címe), ami a Google Számítástechnikai Szolgáltató Kft. irodájának címével egyezik:
Google Budapest
Árpád Fejedelem útja 26-28.
Budapest, Hungary
1023
A "legközelebbi" Google iroda (ahol magyar munkatársak is dolgoznak), melyhez telefonszám is tartozik, az az Írországi Google, melynek száma: +353 (1) 436 1001. Bár én sosem próbáltam, azért nehezen tudnám elképzelni, hogy egykönnyen élő embert kapcsolnának be, pláne, hogy mindezt magyar nyelven.
A Google elérhetőségei
A legtöbb, gyakran felmerülő problémával kapcsolatban a magyarországi vállalat valószínűleg nem túl sok segítséget adhat, de a Google-nél úgy általában (kevés szolgáltatástól eltekintve, mint pl. az AdSense vagy az AdWords) nem is cél a felhasználók kérdéseinek e-mail-ban, neadjisten telefonon történő megválaszolása, hiszen ez óriási erőforrásokat igényelne. A webmesterek és a Google Inc. közötti kommunikáció csatornájának szerepét ezért egyre inkább a Google Webmaster Tools veszi át: az itt található űrlapok segítségével lehetséges a Spambejelentés, az [Weboldalak újrafelvétele]?'nek kérelme, Fizetett linkek feljelentése, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!